Bucharest in Art- BE THERE!

1005128_10151454133267256_2011329349_n (1)Pe 23 iunie, J`ai Bistrot va gazdui cea de-a sasea editie BUCHAREST IN ART, un concept ce promoveaza tinerii artisti.

Conceptul are la baza o idee simpla, insa imbina cu succes mai multe stiluri, cu dorinta de a oferi lucruri inedite, cu personalitate si cu o poveste de spus.

Asta ne spun organizatorii:

“Avem placerea sa te invitam la o editie proaspata, creata special pentru tine – SUMMER IN BUCHAREST- intr-o gradina chic si cocheta, ideala pentru reusita unui targ de poveste.

Pentru ca este vara si vrem sa purtam haine cat mai vaporoase, dar sa fim si in trend, accentul se va pune pe materiale fine si elegante: matase si dantela asezonate cu bijuterii unice.
Cu aceasta ocazie incepand cu orele 11:00, duminica vom prezenta peste 30 de exponati fashion, design, vintage, handmade & beauty.

Pentru ca o tinuta nu este completa fara un make-up impecabil, prezenta celor de la Le Coquette Salon (https://www.facebook.com/lecoquetttesalon) va fi indispensabila!
Cele doua stiliste Ana Maria Niculae si Beatrice Voinea iti vor destainui tainele esteticii si corectitudintea unui machiaj perfect. Pe toata durata evenimentului pasionatele vor primi gratuit o sesiune de makeup profestionist.

Daca parul nu te mai asculta sau iti doresti sa incerci o coafura care sa te puna in valoare, in calitate de hairstylist, Nura (https://www.facebook.com/NURAHairdresser) va reusi sa-ti satisfaca cea mai mica fantezie legata de podoapa capilara. Lasa te purtat de val pentru ca lucrurile la noi se intampla pe bune.

Pentru ca mainile sunt la fel de importante in finalizarea unui look imaculat, Sascha (http://facebook.com/mypsychonails), o tanara cu pasiuni pentru arta pe unghii va incerca sa te surpinda prin creativitatea cu care picteza si coloreaza. Lasa-ti unghiile sa creasca pentru ce de restul ne ocupam noi!

Poti sa alegi intre muzica, arta si shopping?
Dupa aceasta zi vei putea raspunde la intrebare, iar in functie de raspunsul tau, noi vom lua decizii pentru urmatorul BUCHAREST IN …

Like: https://www.facebook.com/pages/Bucharest-In-Art/179008765563843

Be friend: https://www.facebook.com/bucharest.in.art?fref=ts

Attend: https://www.facebook.com/events/429454347153970/?fref=ts

Call:
0722.727.491 – Claudia
0766.791.588 – Paula

Be special ♥ sexy ♥ wonderful & ready for shopping !

☻When: 23 iunie
☻Time: 11:00 – 20:00
☻Where: J`ai Bistrot
(Calea Griviței 55, Bucharest)
☻Entrance fee: FREE”

Va astept cu mare drag la Bucharest in Art!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s