DiManolo- frumusetea simplitatii

O sa va povestesc despre o noua minune aparuta pe piata din Romania, fetelor! De fapt, nu o s-o fac eu, ci o sa las comunicatul primit de la cei de la DiManolo sa o faca in locul meu.

Asadar…

“Conceptul DiManolo reintregeste pasiunea pentru frumusetea simplitatii. DiManolo este un brand cu origini italiene, nascut in regiunea Calabria, Italia. Astazi se lucreaza in doua ateliere de marochinarie si legatorie; unul se afla in Europa, iar celalalt in Romania.

_CIC0737

Istoria DiManolo incepe cu celebrul marochiner italian Giuseppe Briaconti care, din 1922, a creat genti pentru vecini si protipendada din sudul Italiei.

DiManolo reprezinta simplitatea si fermitatea exprimarii particulare. Modelele, culorile, finisajele, prezentarea si totala atentie acordata dorintelor clientului sunt ratiunile care stau la baza conceptului DiManolo.

_CIC0630

Pielea folosita este din inima Italiei, regiunea Bologna, locul unde sunt celebrele tabacarii italiene, fiind apoi refinisata manual.

Accesoriile din titan sunt finisate manual. Fermoarele sunt slefuite manual pentru o atingere si o miscare de inchidere lina. La interior gentile noastre sunt captusite cu stofa speciala. Gentile DiManolo  sunt facute cu osul, acul si ciocanelul de marochinarie. Fiecare geanta duce cu ea o poveste si un manunchi de emotii.”

_CIC0827

Puteti vedea mai multe modele DiManolo pe pagina de Facebook oficiala DiManolo, pe site-ul www.dimanolo.ro, iar produsele sunt expuse spre vanzare la WM Designers Concept Store (Bulevardul Regina Elisabeta nr. 63, Bucuresti), in magazinul Clarei Rotescu si la Galeria Designerilor Romani din Magazinul Cocor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s